Toonaangevende fabrikant

Trina Solar is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen. Het bedrijf werd opgericht in 1997 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de zonne-energiesector. Met hun hoogwaardige producten, uitgebreide technische expertise en toewijding aan duurzaamheid heeft Trina Solar een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven en particulieren over de hele wereld.

Monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen

Trina Solar biedt een breed scala aan zonnepanelen en zonne-energieoplossingen die zijn ontworpen om aan de behoeften van klanten van elke omvang en budget te voldoen. Het bedrijf produceert monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen met verschillende vermogensniveaus, van 280W tot 670W, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om het juiste paneel te kiezen voor hun specifieke installatie. Bovendien biedt Trina Solar een reeks slimme zonne-energieoplossingen die de prestaties van zonnepanelen verbeteren en de energie-efficiëntie van woningen verhogen.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Een van de sterke punten van Trina Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van geavanceerde productietechnologieën en hoogwaardige materialen om zonnepanelen te produceren die duurzaam zijn, lang meegaan en bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn de zonnepanelen van Trina Solar gecertificeerd door gerenommeerde instanties zoals TÜV Rheinland en UL, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van deze panelen garandeert.

Ook recyclage is belangrijk

Trina Solar is een van de weinige fabrikanten van zonnepanelen die deelnemen aan het PV CYCLE-systeem, een recyclingprogramma voor zonnepanelen dat ervoor zorgt dat gebruikte zonnepanelen op een veilige en milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.