Sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

Jinko Solar is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de productie van zonnepanelen. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt, met klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Jinko Solar heeft zich toegewijd aan het leveren van innovatieve en hoogwaardige zonnepanelen en is erin geslaagd om verschillende prijzen en onderscheidingen te winnen voor hun uitstekende producten en diensten.

Nieuwste technologieën en apparatuur

Jinko Solar beschikt over een geavanceerd productieproces dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en apparatuur om hoogwaardige zonnepanelen te produceren. Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en investeert in onderzoek en ontwikkeling om hun zonnepanelen steeds efficiënter en betrouwbaarder te maken. Jinko Solar biedt een breed gamma aan zonnepanelen, waaronder mono- en polykristallijne panelen, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en energiebehoeften.

Vertrouwde leider in zonne-energie industrie

Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie heeft Jinko Solar zich gevestigd als een betrouwbare en vertrouwde leider in de zonne-energie industrie. Het bedrijf is vastbesloten om de transitie naar een schone en duurzame energietoekomst te leiden en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zonnepanelen en diensten.

Zonnepanelen series

Jinko Solar biedt meerdere series zonnepanelen aan, waaronder de Eagle, Cheetah en Swan serie. Elke serie bestaat uit panelen met verschillende capaciteiten. Bijvoorbeeld, het Cheetah Dual 60M model heeft een piekvermogen van 325W en een rendement van 19,5%. Terwijl het Cheetah Dual 72M model een piekvermogen heeft van 395W en een rendement van 19,7%. Een ander populair model is de JKMP-60 van Jinko Solar. Dit is één van de best verkochte polykristallijne zonnepanelen vanwege de compacte afmetingen, een piekvermogen van 265kWh en een maximaal rendement van 16,2%. Het paneel met 60 polykristallijne zonnecellen is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.