Gespecialiseerd in MWT-technologie

In 1997 werd de Eurener Group opgericht als Europese fabrikant van zonnepanelen die gespecialiseerd is in MWT-technologie (Metal Wrap Trough). Deze geavanceerde contacttechnologie werkt via de achterkant van de zonnepanelen. Zowel de positieve als negatieve elektroden bevinden zich aan de achterkant waardoor de busbar aan de voorkant overbodig wordt.

Hogere efficiëntie dan traditionele zonnepanelen

Een van de voordelen van Eurener zonnepanelen is dat ze een hogere efficiëntie hebben dan traditionele zonnepanelen, omdat er geen busbar aan de voorkant nodig is. Dit betekent dat er meer zonnecellen op hetzelfde oppervlak kunnen worden geplaatst, wat resulteert in meer stroomopbrengst per vierkante meter. Daarnaast zijn de Eurener zonnepanelen betrouwbaar en duurzaam, wat betekent dat ze een lange levensduur hebben en minder snel defect raken.

Doorgaans duurder

Een potentieel nadeel van Eurener zonnepanelen is dat ze doorgaans duurder zijn dan traditionele zonnepanelen, vanwege de hogere technologische ontwikkeling en materialen die nodig zijn om ze te produceren.

Over het algemeen kunnen Eurener zonnepanelen een uitstekende keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte zonnepanelen met een lange levensduur en een hoger rendement.